Talter Cultuurprijs 2017

Helaas is eea verloren gegaan met de crash van onze website. Hieronder vindt u de link van de lokale krant die verslag deed van het geheel in verband met het lustrum. Bron: FlevoPost https://flevopost.nl/regio/Linda-van-der-Waal-wint-Talter-Cultuurprijs-VIDEO-27218367.html

Talter Cultuurprijs 2018

Vandaag was het zover, in het begin van de week kreeg ik te horen dat ik genomineerd was, met mijn pasteltekening ‘Cheetah’. Ik werd naar voren geroepen door Rita Dokter, de voorzitter van de Talter. Ik kreeg een prachtige bos bloemen, de eervolle vermelding, en het juryrapport met de woorden over onder andere mijn techniek. Materiaalbeheersing perfect, Compositie uitsnijding perfect en ga zo maar door. Bent u in de buurt van Oldebroek? of een gezellige dag in Elburg? Maak er een leuke dag van en kom naar de expositie in het Kulturhus. De Expositie is te bezichtigen van 45 deelnemers en mijn cheetah van 29 september tot 26 november. Dit is tijdens de openingstijden in Kulturhus de Talter. Adres is Stouwdamsweg 4 te Oldebroek.

Back to my roots

Hoe leuk is dit. Als geboren Schiedamse, opgegroeid in Spijkenisse ,wonend te Lelystad, en mijn pastelwerken hangend in Spijkenisse in het mooie pand aan de Voorstraat bij Bram van Baalen. Herinneringen komen weer naar boven. In dit pand was vroeger een kledingzaak, daar kwam ik vaak met mijn moeder en zus. Daarnaast een fotograaf waar ik het nodige heb laten ontwikkelen. Twee slagerijen, bakker Voskamp, een speelgoedzaak waar ik zelfs nog een fiets heb gewonnen met een sinterklaas wedstrijd. Dus ik ben best bekend in Spijkenisse LOL. Maar ik draaf nu een beetje door. Had nooit gedacht dat ik hier nu zou exposeren. Ik zou zeggen ga kijken u bent van harte welkom op vrij- en zaterdagmiddag in de studio.

Expositie Belfort te Brugge (B)

Nog een paar dagen en dan kunnen we terugblikken op deze fantastische locatie. De expositie is van 11 – 15 juli 2018. Met nieuwe pasteltekeningen ben ik naar Brugge gegaan. Heb je zin om de expositie te bekijken, kom gerust de toegang is gratis!. Adres: Markt 7, Brugge (B) Openingsuren iedere dag van 11 – 17 uur in de Jan Garemijnzaal.

Vernissage Global Art

Zondag 8 april 2018, de vernissage. Wat geweldig om mijn werken daar te zien hangen zeg!. Het team van Globart Art heeft mooi werk geleverd. Marijke, Guido en Erwin hartelijk dank daarvoor. De zwarte houten lijsten waar mijn werken in zitten komen goed tot zijn recht tegen de witte wand. Ondanks mijn kaartjes met daarop geschreven, pasteltekening, heeft Global Art het er maar druk mee om de bezoekers en geïnteresseerden te vertellen dat het echt is getekend en dat het geen foto is, wat velen denken, zo echt is het. Het was er heel gezellig en we hebben hele leuke mensen en andere kunstenaars ontmoet. Als u mijn werken in de gallery wilt bezichtingen dan kan dat van 31 maart tot en met 29 april 2018. Het adres luidt Maastrichterstraat 40, Tongeren (België) Donderdag van 10 – 12 uur Zaterdag van 14 – 17 uur Zondag van 10 – 12 uur Koopzondag 14 – 17 uur

Expositie in Tongeren (B)

Op zaterdag 24 maart 2018 was het dan zover. Na vele weken tekenen en inlijsten ga ik dan naar België naar de leuke stad Tongeren. Daar zit Globart Art in een gezellige winkelstraat. De hele maand april is er een speciaal thema, namelijk dieren. Na een reistijd van 3 uur zijn we beland in de stad. Wij werden hartelijk ontvangen door Marijke en Guido van Global Art. Een gezellige, sfeervolle en mooie gallery, dat was mijn indruk. Er waren al veel mensen in de gallery die lekker aan het rondneuzen waren. Er hing een gezellige sfeer en met de mooie Belgische taal was het plaatje compleet. De zon scheen, straten in de sfeer van Pasen, en overal chocolade paashazen in de etalages. In de gallery werd de trend doorgezet met een mooie schaal met paaseitjes. Op 8 april gaan we weer naar Tongeren want dan is de vernissage. Dan zie ik mijn werken hangen, ik ben zo benieuwd!! Sfeer foto’s van de vernissage en mijn werken kunt u op mijn Facebook pagina volgen.