HOE WERKT HET

VAN FOTO NAAR PASTEL TEKENING

De basis van een tekening begint in vele gevallen met een foto. Het is van belang om een goede foto aan te leveren waarbij er rekening wordt gehouden met schaduwen. Voor elke tekening staat een doorlooptijd en deze is sterk afhankelijk van het gewenste formaat. Als u het eens bent met de planning dan bevestig ik dat middels een overeenkomst, via de mail, en ga ik voor u aan de slag. U kunt aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden over de voortgang, dit gebeurt op basis van foto’s. Deze deel ik met u via onze Facebook Messenger pagina of via WhatsApp. Hiervoor is het van belang dat u onze pagina heeft geliked en dat ik u berichten kan sturen of beschik over uw mobiele telefoonnummer. Als u een opdracht bij mij wenst te plaatsen, of meer informatie wenst, kan dat middels het contact formulier of via Facebook

Ik maak de tekeningen op pastelpapier van een goede kwaliteit en verschillende formaten. Het is van belang dat de tekening niet wordt aangeraakt zolang deze nog niet is ingelijst. Het blijft immers een tekening, het pastel kan afgeven! Eenmaal ingelijst is de tekening veilig en kunt u ervan genieten. Ik lever de tekeningen af, in de beschikbare maatvoeringen, in een speciale tekenmap met zuurvrij papier. Wilt u graag een goede en kwalitatieve lijst? Ik verwijs u dan graag naar deze vakman.