Expositie in Tongeren (B)

Op zaterdag 24 maart 2018 was het dan zover. Na vele weken tekenen en inlijsten ga ik dan naar België naar de leuke stad Tongeren. Daar zit Globart Art in een gezellige winkelstraat. De hele maand april is er een speciaal thema, namelijk dieren. Na een reistijd van 3 uur zijn we beland in de stad. Wij werden hartelijk ontvangen door Marijke en Guido van Global Art. Een gezellige, sfeervolle en mooie gallery, dat was mijn indruk. Er waren al veel mensen in de gallery die lekker aan het rondneuzen waren. Er hing een gezellige sfeer en met de mooie Belgische taal was het plaatje compleet. De zon scheen, straten in de sfeer van Pasen, en overal chocolade paashazen in de etalages. In de gallery werd de trend doorgezet met een mooie schaal met paaseitjes.

Op 8 april gaan we weer naar Tongeren want dan is de vernissage. Dan zie ik mijn werken hangen, ik ben zo benieuwd!! Sfeer foto’s van de vernissage en mijn werken kunt u op mijn Facebook pagina volgen.