(j)oehoe (j)oehoe (j)oehoe

Bij lijstenmakerij POOL te Elburg hangt mijn oehoe in een prachtige lijst met passe-partout en voorzien van Artglass. Dat heeft de eigenaar, Ramon, heel mooi gedaan. Ik ben zeer trots en vereerd dat ik in zijn mooie sfeervolle pand mag hangen met een paar van mijn werken. 

Wat is Artglass? (Museumglas)

Dit glas wordt geproduceerd met een zeer laag ijzergehalte. Hierdoor ontstaat het “optisch wit” waardoor de reële kleur van het werk achter glas behouden blijft. Tevens is dit glas voorzien van een dubbelzijdige coating die er voor zorgt dat reflecties worden verminderd. Ik doe het tekenwerk, en Ramon lijst het in, goede combinatie toch? Want inlijsten is echt een vak apart. Wilt u mijn werken bezichtigen, dan kan dat in Elburg. Elburg is ook een gezellige vestingstad en ook leuk om gewoon lekker te shoppen of een terrasje te pakken. 

Voor meer informatie kunt u terecht bij:

Ramon Pool
Website
Bloemstraat 28
8081 CW Elburg
0525-690920

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *