Inlijsten en Passe-partouts

Een belangrijk onderdeel van een portret is natuurlijk ook een goede lijst. We kwamen via via terecht bij lijstenmaker POOL. Ik wilde namelijk ook een aantal van mijn werken voorzien van een goede lijst zodat deze in mijn atelier tentoon gesteld kunnen worden. Nadat we eerst een ophangsysteem hadden gekocht zijn we vandaag terug gegaan met mijn werken om een goede lijst uit te kiezen die paste bij de tekening. Maar er is meer dan alleen de kleur zwart en wit :-). Nadat de eigenaar over zijn beduusdheid heen was, lees onder de indruk van mijn werk, nam zijn expertise en passie van zijn vakgebied het over en ging met verschillende lijsten en kleuren passe-partouts aan de gang. Onder het genot van een kopje koffie genoten we van zijn enthousiasme en kennis over dit vak, want dat is het, een ambachtelijk vak! Ik vond het een prettige kennismaking en een mooie samenwerking is hiermee gesmeed.

Bedankt Ramon!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *